Over mij… door mijn partners

Ik ben van mezelf

Ik ben van mezelf. Mijn intentie is leidend voor hoe ik mijzelf ontwikkel. Ik ben er dóór de deelnemers en mogelijkmakers, die me voorzien van vragen en rollen vervullen voor mijn verwezenlijking. Ik ben er vóór iedereen met een interesse rond dit bezit, eigendom of eigenaarschap en hierover verdieping zoekt. 

Deze partners maken mij mede mogelijk

Voelkel op de Bühne

Wil je mij ook -mede- mogelijk maken?

Jij kan ook partner worden als je (1) oprecht interesse in mijn intentie hebt en  (2) bereid bent om je eigen vragen en vraagstukken rondom dit onderwerp zichtbaar te maken en je zoektocht hierin zichtbaar te maken, én (3) je op enerlei wijze capaciteiten beschikbaar kan stellen. Kom gerust met een voorstel!

Wat zijn de drijfveren en wensen van mijn partners

De partners' wensen voor editie 2023

De partners' drijfveren van waaruit ze meedoen

Samen verder

Het is niet gek, het is gangbaar!

Steward-ownership

Common Ground

Gevoel van vertrouwen

Hervormen doen we samen

Voor/Nadenken

Inclusie

Perspectiefwisseling

Non-extractie

Beweging verder brengen

Samen doen