Jongere, kom je kennismaken?

Hey jongere!

Ik ben Eigendom Anders en ik verlang naar een leefbare wereld voor jou, voor mij – en voor iedereen. Ik nodig je uit om nieuwe perspectieven te ontwikkelen op het gebied van bezit, eigendom & eigenaarschap. Vorig jaar organiseerde ik het Eigendom Anders Festival. Er waren meer dan 80 ondernemers, investeerders en belangstellenden bij elkaar, maar waar was jij?

Ook op 22 mei 2023 vindt er weer een Eigendom Anders Festival plaats, vlakbij Amsterdam, met inspiratie, kunsten, gesprekken ; over ondernemen, samenwerken, steward-ownership, gezonde geldstromen en aandacht voor de vragen waar jij misschien mee rondloopt rondom eigenaarschap? Graag willen we jou daar ook zien! Sterker nog; we willen speciaal donaties gaan zoeken om toegang voor jou mogelijk te maken. 

Om jou, of jouw docent, een beetje bekend te maken met de achtergrond van dit onderwerp, hebben we een introductie namiddag georganiseerd, waarbij we graag met je kennismaken,  je introduceren in de veelvoudigheid van het thema en jouw eventuele vragen horen. 

Zie hieronder meer informatie. Ben je er dan ook bij? Of laat je op een andere manier van je horen?

Graag tot ziens

Eigendom Anders

 

Web Dette Geld
Web de goeie

Den Haag, 13.3.2023, 16.00 - 18.30

  • Met een drankje en een soepje in gesprek
  • Waarom Eigendom Anders? Wat is Eigendom Anders?
  • Welke eigen vraag heb jij relatie tot dit onderwerp?
  • Den Haag, Boomhuttenclub – Boekhorststraat 47
  • Aanmelden: mailto: ik@eigendomanders.nl
  • Wil jij een introductie in dit onderwerp op een andere plek in Nederland? Ook dan: stuur een bericht!
 
En tip ook die docent van je hierover!