Het Eigendom Anders Festival
ma. 22 mei 2023

Wat betekent het eigenlijk om een bedrijf van zichzelf te laten zijn? En wil je meer weten hierover in relatie tot steward-ownership, samen anders ondernemen en investeren of überhaupt eigendom anders? Of ben je er al mee bezig en verheug je je op de uitwisseling met gelijkgestemden? Tijdens het Eigendom Anders Festival krijg je een enorme dosis inspiratie en speelruimte.  Er is veel mogelijkheid tot dialoog en duurzame verbindingen met sprekers en andere deelnemers. 

De dag is voor iedereen met een vraagstuk rondom eigendom en manieren van “mogelijk maken”: ondernemers, investeerders, onderzoekers, kunstenaars en andere geïnteresseerden.

Inspiratie

Laat je inspireren door inzichten en ervaringen van initiatiefnemers, ondernemers en pioniers!

Speelruimte

Onderzoek jouw eigen perspectieven op eigendom en eigenaarschap en hoe je dat zou kunnen vormgeven voor je eigen onderneming. 

Dialoog

Verrijk jezelf en anderen door interactief deel te nemen en mee te pionieren

Wat komt er op het programma?

Ik, Eigendom Anders, ga in editie 2023 oefenen om ruimte te maken voor meer eigenheid van partners, en tegelijkertijd ervoor waken dat alles in dienst staat van de gemeenschappelijke intentie en de onderlinge gelijkwaardigheid van perspectieven geborgd is. Kortom, hoe kunnen de partners “eigenaarschap” nemen van hun eigen ruimte – en tegelijkertijd de gemeenschappelijke intentie dragen?

De partners' wensen voor editie 2023

De partners' drijfveren van waaruit ze meedoen

Heb jij nog een behoefte, wens of suggestie? Deel het met ons!

Wie kun je daar verwachten?

Counting down

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Waar is het?

Zwier, Vinkeveen

Zwier, de vrijhaven van de stad, is een plek aan de Vinkeveense Plassen. Hier vind je tijd om te lummelen, varen en op avontuur te gaan, maar ook ruimte om elkaar te ontmoeten – uit te wisselen etc. Zwier is zeer gecharmeerd van het idee dat een bedrijf “van zichzelf” kan zijn en stelt haar locatie zomaar ter beschikking aan ons!

Hoe kom je er?

Vinkeveen, Winkeldijk 20a

  • Op 2 minuten van de A2, afslag Abcoude – richting Vinkeveen: en dan 10 minuten op een héél smal slingerweggetje
  • Op 15 minuten fietsen van station Abcoude: we organiseren huurfietsen!

22 mei 2023 - van 10.00 - ....?

Financieel Sponsor Voucher

Ben je enthousiast na de afgelopen keer, of nieuwsgierig? We proberen Eigendom Anders toegankelijk te maken voor iedereen. Voor iedereen die het financieel kan en wil: er staat alvast een sponsor voucher in de ticketshop. Wat je daarvoor terug wil, mag je zelf besluiten: het kan fungeren als je kaartje voor editie 2023, of juist een bijdrage zijn voor de kunsten, of een toegangskaartje voor een student zijn. Geef het zelf maar aan, en ik ga mijn best doen om je hierin tegemoet te komen.