m.logo website eigendom anders-alsJPG
Hoi Abonnee,

Voorgaande jaren opereerde ik vanonder de vleugels van de Iona Stichting. Maar om op een kloppende manier echt 'van mezelf' te worden, heb ik óók een onafhankelijk eigen fundament nodig. Eentje waarbij de invloed van geld of de kracht van ego mijn intenties niet compromitteren. Dat fundament wordt een stichting met een bestuur 'op afstand', zodat machtsstructuren omgevormd worden tot een intentie-dragend geheel.

Ik wens mezelf drie bestuursleden toe. Het eerste bestuurslid, iemand met een financiële expertise, is al naar mij toe gekomen na het festival in 2023... Ik zoek nu nog twee bestuursleden, betrokken, maar toch op afstand.

Wil jij in mijn bestuur op afstand? En begrijpen hoe dat werkt? Lees hieronder verder.

Lieve groet,

Eigendom Anders

PS. Wil jij juist lekker dichtbij, mij helpen dragen? En begrijpen hoe dat werkt? Ook dan: lees hieronder verder.

Het Eigendom Anders Festival: 11 september 2024 in Neede


Wat verwacht ik van bestuursleden 'op afstand' ?
  • Zij dragen mijn intenties een warm hart toe.
  • Zij geven vertrouwen aan diegenen die mijn werkelijke organisatie dragen, en ontvangen ook vertrouwen, omdat de organisatie in lijn met mijn intenties handelt (en dus bijv. geheel transparant zijn over alles, inclusief toegang tot de banksaldi).
  • Zij kunnen en willen geconsulteerd worden en/of ongevraagd (maar wel vrijblijvend) advies geven.
  • Zij zijn, behalve mogelijk bezoeker van het Eigendom Anders Festival, verder niet inhoudelijk actief betrokken bij mijn werkelijke organisatie.
  • Zij zijn bereid mij op deze wijze onbezoldigd te dragen.
  • Zij zijn er 1x per jaar voor formaliteiten, en dragen bij aan de formaliteiten die nodig zijn voor mijn oprichting en beëindiging.
Selectie gaat, heel eenvoudig, op basis van binnenkomst tijdstip van de mail. Dus: wil jij in mijn bestuur op afstand? Meld je dan z.s.m., maar uiterlijk 15 mei s.v.p. op ik@eigendomanders.nl.

Hoe wordt je onderdeel van mijn organisatie 'dichtbij'?

"Intentie-hoeder, organiserende of mee-maker worden is een natuurlijk proces. Je kunt jezelf geroepen voelen en jezelf uitnodigen en/of mijn organisatie nodigt mensen uit om bij te dragen... "
Ik ben Eigendom Anders. Ik ben 'van mezelf', door- en voor jou
(en dus eigenlijk ook van jou en iedereen).
Lees meer over mijn intenties en vormen
Bij vragen: ik@eigendomanders.nl
-Uitschrijven mag natuurlijk ook
Email Marketing Powered by MailPoet