m.logo website eigendom anders-alsJPG
Ik ben Carien. Drie jaar geleden kwam jij, Eigendom Anders, een beetje spontaan en onverwachts op mijn pad. Ik kreeg onze ontmoeting cadeau en werd erdoor wakker geschud. Hoe wij met elkaar communiceren vind ik verfrissend en inspirerend. Ik snap ook dat anderen het wellicht lastig vinden dat ik jou als levend organisme zie met een ziel, een weten, dromen en teleurstellingen.

Het fijne is dat ik me op al die lagen met jou kan verbinden. Soms voel ik afstand, verwarring, onbegrip, maar als ik dan spreek over jou en onze relatie met anderen in mijn netwerk, dan is alle verwarring weg.

Onze relatie voelt gelijkwaardig. Gelijkwaardigheid is erg belangrijk in mijn leven, ik heb er mijn werk van gemaakt. Dat is ook wat ik toevoeg aan onze relatie en wat ik te brengen heb, dat we op een gelijkwaardige manier met elkaar overleggen, dat het gaat over geven en nemen, over elkaar verrijken en meer zijn dan de som der delen.

Waar jij ontstaat voel ik me thuis en ik ben nieuwsgierig naar het proces van het fysieke ontstaan dit jaar, het borrelt en het bruist.

Ik heb zin om je weer te ontmoeten 11 september!

Carien
Ik jou ook Carien!
Tot over 85 dagen!
Eigendom Anders
Ik ben Eigendom Anders. Ik ben 'van mezelf' en word mogelijk gemaakt door jou.
Lees meer over waarom ik een ik ben (en jij en ik stiekem ook een 'wij zijn').
Bij vragen: ik@eigendomanders.nl
-Uitschrijven mag natuurlijk ook als ik je niet aanspreek
Email Marketing Powered by MailPoet