m.logo website eigendom anders-alsJPG
Beste Abonnee,

Laatst kreeg ik de vraag, wie is Eigendom Anders nou? Waarom is het een "ik"? Welke mensen zitten er achter? Met wie verbind ik me eigenlijk? Lees hieronder verder...

En vergeet niet, dat je ook op 20 september kan komen ontdekken wie ik ben!

Met lieve groeten,

Eigendom Anders
Wie ben ik, Eigendom Anders?
  • Mijn eerste zaadjes zijn een aantal jaren geleden opgekomen en waargenomen door Andrea, Robert, Frank en Ignaz. Bij hen is vervolgens "Eigendom Anders" geboren als een 'project' met een wens. Met deze mensen en onder begeleiding van Jennifer, is er vervolgens een gemeenschappelijke intentie in woorden ontrafeld. Het project vormde zich om tot een 'eigen organisme', gedragen door een (steeds groter wordende) groep mensen en momenteel twee actieve 'intentie-hoeders'.
  • Mijn intentie, mijn verwezenlijking ontstaat als we samen zijn, dan kun je mij ontmoeten! Dus als je wil, kan je 'mij' ontmoeten op 20 september. Kom jij ook?
  • Binnen mijn intentie kun je ontdekken hoe het is om een onderneming, natuur, geld of een intentie van een samenwerking 'van zichzelf' te laten zijn. Dat wil ik dan natuurlijk ook meteen oefenen, om het op een integere manier in de wereld te kunnen brengen! Dat Eigendom Anders - als intentie - ook 'van zichzelf' is, kortom 'van haar intentie'... Daarmee is ze namelijk van niemand en van iedereen tegelijkertijd. Volg je het nog? Lastig hè? Dat is nou precies waarom ik besta!
  • Ik wil graag jouw denken over eigendom in beweging brengen. Want "Eigendom Anders", betekent ook besturen anders, geld anders, organiseren anders, marketing anders en dus ook communiceren anders. Snap je?
  • "Anders denken" over eigendom is groots en mijn intentie ook. Ieder betrokken mens die Eigendom Anders meedraagt, heeft een eigen toegang tot het onderwerp. En precies dat is wat ik wil: dat iedereen vanuit zijn eigen interesse, toegang heeft tot het onderwerp! En: niemand heeft de wijsheid in pacht, we hebben daar allemaal nog in te leren. Als ik zou communiceren vanuit de "wij zijn", dan voel ik enerzijds alsof ik een beetje afstand schep naar jou toe en anderzijds ben ik bang dat het je afleidt om mij(n intentie) waar te nemen. Hoe is dat voor jou?
  • Ik ben er voor jou, en wil door jou heen zichtbaar worden! Dus ik ben ook een beetje een spiegel voor jouw toegang tot de intentie van mij, Eigendom Anders. Ben je iets hierover in jezelf al tegengekomen?
  • Ik ben dus, van mezelf, vóór- en dóór jou. Verdere toelichting tref je hier.
  • Tot slot: als gemeenschap van mede-mogelijkers zijn we natuurlijk een "wij zijn", waar jij ook onderdeel van bent of mag uitmaken. Dat kan bijv. door contact met me op te nemen of door 20 september te komen!
Met de hartelijke dank aan Yvonne voor de vraag!
Heb jij ook een vraag voor mij? Mail me
Dit is Conan, die 20 september kookt!
... een foto van 22 mei 2023
Email Marketing Powered by MailPoet