m.logo website eigendom anders-alsJPG
Beste Abonnee,

Ik ben Eigendom Anders. Over 2 weken is het Eigendom Anders Festival. Heb jij je kaartje al gekocht? We hebben ook nog een introducé tarief toegevoegd in de ticketshop. Liefs van Eigendom Anders.
Patagonia
Economische aanspraken overhevelen naar een fonds die de Aarde vertegenwoordigt! Patagonia deed het vorige week. Een combinatie tussen steward-ownership en filantropie? We bespreken het op 6 oktober.

patagonia
"Could this be the future of capitalism?"
Schermafbeelding 2022-09-15 om 14.33.14
Zelfs Rutger Bregman begint de kracht van steward-ownership te begrijpen en postte op LinkedIn de vraag "Could this be the future of capitalism?" Zeker, Rutger, het is in ieder geval de meest essentiële pijler voor een gezonde samenleving!
Is er verschil tussen je eigenaar voelen en eigenaar zijn?
Behalve deze prachtige vraag, zijn er nog meer binnengekomen: "Waar en hoe kan je gezonde financieringsstromen realiseren voor broodnodige initiatieven (zoals nieuwe wooncoöperaties en energievoorzieningen)". Maar ook: "Hoe neem je, als familie, afscheid van eigendom wat al jaren in de familie is?" Ook de kok voor 6 oktober doneerde de vraag "Hoe bewegen we naar een geef-economie?" En nog veel meer...
Wat kan ik verwachten op 6 oktober?
Er is een enorme diversiteit aan kennis, ervaringen en inzichten aanwezig (waaronder hopelijk ook jij!). Allemaal mensen met een eigen invalshoek en op eigen wijze verbonden aan "eigendom anders"! Iedereen anders, maar óók gelijk(waardig). Deelname aan deze dag geeft je de gelegenheid langs al deze perspectieven te wandelen, waarna jij nóg beter een volgende stap op jouw eigen route kan bepalen in relatie tot jouw interesseveld of werk (en eigendomsvormen of geldstromen).
Email Marketing Powered by MailPoet