m.logo website eigendom anders-alsJPG
Beste Abonnee,

Ik ben Eigendom Anders. Over 3,5 week is het Eigendom Anders Festival. Heb jij al een vraag ingestuurd en/of je kaartje al gekocht? Dat helpt me in mijn voorbereidingen! Ik verheug me erop. Liefs van Eigendom Anders.
Hoeveel is genoeg?
Geld is liefde. Geld is vervanging. Geld is kracht. Geld is als lucht. Geld is vereffening. Of geld is als energie....
De laatste weken kwamen er wat superlatieven voorbij!
Tijdens de steward-ownership conferentie in Berlijn afgelopen week werd o.a. de vraag gesteld: hoeveel is genoeg?

1662486796938
Geld en genoeg
_MG_1725
Op het Eigendom Anders Festival gaat Dette Glashouwer in haar toneelstuk "Geld en genoeg" ook in op precies deze vraag: hoeveel is eigenlijk genoeg?
Wat wil jij dat tijdens Eigendom Anders ter sprake komt?
Heb jij een vraag over samen anders ondernemen of steward-ownership die je graag wil agenderen voor 6 oktober? Laat het weten via ik@eigendomanders.nl. Tot nu toe zijn onder andere vragen gesteld over het organiseren van bedrijfsopvolging, het betrekken van de jongeren en de verdeling van overvloed.
Ken je iemand die een kaartje zou moeten krijgen?
"Hoe transformeer je geld dat onheus verdiend is, naar geld dat gezond ingezet kan worden?" Een supporter van Eigendom Anders hielp een klant met deze vraag, verdiende met deze sessie 200 euro mee en doneert dat weer door aan Eigendom Anders. Er is dus ruimte om een kaartje weg te geven! Wie wil je graag meenemen of aanmoedigen om te komen, maar heeft daarvoor zelf de middelen niet? Laat het me weten via ik@eigendomanders.nl!
Email Marketing Powered by MailPoet