m.logo website eigendom anders-alsJPG
Beste deelnemer van 22 mei, beste ,

"Hoe verder ik kom, hoe meer ik zie dat het allemaal écht mogelijk is. Eigendom Anders was daar een dikke vette bevestiging van."

Wow. Het is al bijna een week geleden dat we elkaar ontmoetten...

Dank aan jullie allemaal (en de weergoden) om mij op zo'n fijne manier tevoorschijn te laten komen, door vooral zelf echt tevoorschijn te komen. Ik zal de komende weken alle oogst op mijn website gaan plaatsen en me weer melden.

Voor nu, wat korte berichten hieronder... Geniet van je Pinksterweekend!

  Eigendom Anders
  Om één of andere reden niet betaald? Of wil je een donatie doen om te helpen volgend jaar mogelijk te maken?
  Hier mag/kan je bijdragen...
  https://bunq.me/eigendomanders
  Iets te delen n.a.v. de 22e?
  Een foto? Een inzicht? Een vraag?
  Stuur het me s.v.p. toe!
  ik@eigendomanders.nl
  Terugblik èn vooruitblik - met Zoom (2 juni om 10u of 14 juni om 11.30u)
  Voor alle mede-mogelijkmakers, en dus ook alle deelnemers: klik op deze link om één van deze Zoom-mogelijkheden in te prikken. Ik reserveer een uur .... Wat kan er anders? En wat wil jij eigenlijk, voor een volgende keer?
  Verslaglegging
  Verslaggever Evelien wil Eigendom Anders mede mogelijk maken, door verslag te leggen van bijzondere ontwikkelingen die samenhangen met de intentie van het festival. Dit mag ook over jouw ondernemerschap gaan. Suggesties zijn welkom. Zelf gaat Evelien ook op zoek.
  Kennis, capaciteiten, financiën
  Als Eigendom Anders van zichzelf, voor en door de deelnemers is, dan hoort hier 100% transparantie bij. Zo ontving ik, naast geld, o.a. koffie / bier / arbeid! Ik werk aan een volledig verslag en zal dan een lijst voor benodigdheden en gewenste capaciteiten maken... Heb je suggesties wat je zelf zou willen- en kunnen- beschikbaar maken om aan mijn intentie bij te dragen?
  Je kan me ook volgen op Telegram
  https://t.me/eigendomanders
  Email Marketing Powered by MailPoet