m.logo website eigendom anders-alsJPG
Beste ,

Ik ben Eigendom Anders. Maar wat maakt mij anders dan "Eigendom Normaal"? Behalve dat je dat op 22 mei zelf kan gaan ervaren, drukt zich dat óók uit in hoe ik mezelf probeert te verwerkelijken... Zoals in:
  • hoe ik mezelf zo plat mogelijk organiseer
  • hoe ik voor- en door meerdere ondernemers en betrokkenen tot stand kom
  • hoe ik mezelf mogelijk maak door meerdere (kleinere) donaties
  • de diversiteit van mijn aanbod
  • dat ik transparant en eerlijk ben in alles
  • dat ik geen kwantitatieve doelstelling heb
  • dat ik heel veel fijne ruimtemakers heb die hun kennis of capaciteiten 'doneren' aan de dag en mij helpen mogelijk te maken vanuit intrinsieke motivaties.
Mijn intentie is om ruimte te maken voor nieuwe perspectieven op bezit, eigendom en eigenaarschap, dus moet ik zelf oefenen hoe het is om een initiatief van zichzelf te laten zijn en los te komen van dynamieken rondom eigendom en ego.

Ik doe dit om jou de gelegenheid geven om jouw eigen toegang tot dit onderwerp te vinden, zodat je van dromen naar doen kan komen.

Over 2 weken meld ik me weer. Heb jij in de tussentijd een vraag? Stuur hem gerust. Je kunt me ook in de gaten houden op Telegram.

Liefs,

Eigendom Anders
'Wij zijn de verandering waarnaar we verlangen' - Raymundo
Luister naar ondernemers en deelnemers van vorig jaar...
"Er zijn meer miljonairs en minder bijen"
Het NOS Journaal van 20 uur van 24 april vatte maar even samen hoe belangrijk het is om naar het Eigendom Anders Festival te komen....
  • Zo zei presentator Rob Trip "Dit jaar zijn er méér miljonairs en minder bijen"... Hoe dat verband ligt heeft alles met eigendom en eigenaarschap te maken en kun je op 22 mei horen bij Jac of vragen aan bijvoorbeeld Jeroen (van Thuishaven) of Suzanne (van Sprinklr).
  • Daarnaast vroeg Rob Trip: "Hoe gaat het met de kledingindustrie in Bangladesh, 10 jaar na het instorten van Rana Plaza?" Een Bengaalse kledingfabrikant vertelde dat kledingmerken nog steeds geen normale prijs betalen en een Bengaalse werker geen leefbaar inkomen ontvangt... Het Nederlandse kledingbedrijf NewOptimist kwam in beeld met een duurzamer verhaal... Hoe hun eigendomsstructuur is vormgegeven, kun je vragen aan Gijsbert (van We Are Stewards). Hoe prijs en eigendom verband houdt kun je bijvoorbeeld vragen aan Hans (van The Shore) of Raban (de Boomhuttenclub).
Je kan me nu ook volgen op https://t.me/eigendomanders
Met nog 27 dagen te gaan tot mijn verschijning, heb ik nu 50 kaartjes verkocht...
Er is nog zeker ruimte voor 110 mensen...
Email Marketing Powered by MailPoet