m.logo website eigendom anders-alsJPG
Beste Abonnee,

Ik ben Eigendom Anders. Op 6 oktober is mijn eerste festival: een dag over samen anders ondernemen en steward-ownership. Ik houd je graag op de hoogte. Heb jij je kaartje al gekocht? Doe het gauw! Liefs van Eigendom Anders
Op Camp Common Grounds
De eerste editie van het Eigendom Anders Festival 2022 vindt plaats op 'Camp Common Grounds' in Amersfoort. Deze inspirerende plek met haar toepasselijke naam is sterk verbonden met de inhoud van het Eigendom Anders Festival.
1-680x440
6 oktober: wie en wat?
Van 10.00 tot 20.00 creƫer ik speelruimte, inspiratie en meer. De lijst met aanwezige visionairs, onderzoekers, ondernemende pioniers, financiers etc. is groeiende... Bekijk het programma voor de laatste informatie.
Het festival mede mogelijk maken?
Wil je zelf een initiatief nemen dat bij Eigendom Anders past? Wil je de toegang voor studenten of starters helpen mogelijk te maken? Contacteer me op ik@eigendomanders.nl
Wat zoekt jouw onderneming of initiatief?
Ben je op zoek naar kapitaal, kennis of andere bijdragen aan jouw onderneming of initiatief? Laat het me dan weten, want tijdens het festival bied ik graag ruimte om jouw vraag te presenteren aan de andere deelnemers!
apurv-das-H63k7kYljbY-unsplash
Email Marketing Powered by MailPoet