m.logo website eigendom anders-alsJPG
Beste partner van Eigendom Anders, beste Jennifer,

Graag breng ik jullie "up-to-speed" inzake mijn ontwikkeling.
Ik hoop dat je het hieronder goed leest en op die wijze met aandacht in mij investeert, zodat ik levendig blijf! Ik verwelkom dus ook altijd alle soorten van contact.

Liefs, namens de intentie-hoeder Jennifer,
Eigendom Anders
Aanbod 22 mei:
Uitgangspunt: vanuit hoofd, hart en handen en middels diverse perspectieven uitgenodigd worden je denken en handelen over bezit, eigendom en eigenaarschap te ontwikkelen.
Vorm: dit jaar wordt de beweging van "buiten" naar binnen. In de ochtend eerder lezingen en inspirerende voorbeelden/vormen, in de middag meer sessies met actievere - en creatievere - participatie - en tot slot: meer ontmoetingen.
 • Op 15 februari hebben diverse ruimtenemers hun suggesties verder uitgewerkt: Sommigen moeten nog wat teksten aanleveren! Doe dit s.v.p. z.s.m.
 • Zie hier de voorlopige lijst: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1txyMowvJ3h2jVP3FLXV_M2KtGBV6CfIiebjU0pZbs5Y/edit#gid=0
 • De eerste workshops staan nu ook op de website. Uiterlijk half april wil ik het definitieve programma gaan communiceren.
 • Er kunnen nu met name nog voorbeeld ondernemers bij. (als je dit leest, en mij nog niet gesproken hebt: neem even contact op!)
Hoe werken we samen en werven we deelnemers?
Uitgangspunt: wederkerigheid in de verbinding!
Vorm: gelegenheid bieden voor iedereen die wil om het Eigendom Anders Festival te helpen mogelijk maken en zelf helemaal aanwezig te kunnen zijn.
 • Ik wil graag foto's van alle (medewerkers van) samenwerkende partners die voornemens zijn aanwezig te zullen zijn. Als ik je foto nog niet op de website heb staan, stuur je mij die op?
 • Ik zoek nog mensen die op de dag zelf een faciliterende taak op zich willen nemen. Is dat iets voor jou? Ik hoor je graag.
 • Idem voor bouw en breek!
 • Volgende week zal ik ook weer een nieuwsbrief versturen en de campagne opstarten. Laat weten wat jij daarin wilt doen s.v.p.
Financiën en prijsstelling
Uitgangspunt: het Eigendom Anders Festival is voor iedereen toegankelijk en we willen transparant zijn over ons vereffeningsbeleid.
Vorm: diverse prijscategorieën en verbinden eventuele schenkers aan studenten of aan de kunsten.
 • Hieronder een concept voor de prijsstelling. Als je bezwaar hebt of suggesties wilt doen, dan bel Jennifer! (0641 86 0808). Zonder tegenbericht gaat de ticketshop 16 maart open.
 • Note: Sleipnir had op 22 mei al een thema-bijeenkomst gepland voor haar eigen leden. In overleg met het Sleipnir-bestuur wordt het budget wat voor die bijeenkomst gereserveerd stond aan Eigendom Anders gedoneerd, de thema-bijeenkomst in het festivalprogramma ingevoegd en zodoende kunnen de Sleipnir-leden die de hele dag deelnemen, dat tegen een gereduceerd tarief doen.
Belangrijke data:

Niet 13, maar op 27 maart vindt de volgende "live" bijeenkomst plaats, in het bijzonder voor de ruimtenemers die er 15 februari niet bij konden zijn en deze dag hun plan willen voorleggen, maar überhaupt voor iedereen die het fijn vindt om in "contact" te zijn met de inhoud van Eigendom Anders.
 • 15.30 - 17.30: locatie Amsterdam (Iona)
Op 5 april en 8 mei volgt een online update voor iedereen die wil, om 10:00 (tot max 11.30) via deze link: https://us06web.zoom.us/j/2114279225

Op 15 mei vindt een praktische briefing plaats op Zwier zelf van 10 - 12:30! Graag iedereen die een bijdrage levert en erbij kan zijn: kom! In de middag is er een online update voor diegenen die toch niet live op locatie konden zijn van 15:00 - 16:30.

Tot slot
Er is een kleine update van de website gekomen, inclusief een openbaar plekje waar ik informatie voor de partners noteer. Zie hier: https://eigendomanders.nl/info-voor-partners/
Eigendom Anders Festival is op 22 mei 2023 in Zwier, Vinkeveen
Over heel de wereld zijn we met elkaar verbonden, dus deze beweging bouwen we samen - Margaret McGovern
Email Marketing Powered by MailPoet